Concert: Waterlandconcert in de kerk van Monnickendam

za27jun ’15

R.K. Kerk, Noordeinde 17, 1141 AE Monnickendam Routebeschrijving

Voor het twintigste achtereenvolgende jaar wordt in Waterland en Landelijk Amsterdam-Noord Waterland-Kerkenland georganiseerd. Muzikale fietsroutes voeren u door het prachtige Noord-Hollandse landschap, naar kerkjes, waar u op muzikale intermezzo’s wordt getrakteerd. Kwarts zal in de R.K. kerk van Monnickendam liederen ten gehore brengen. Dit optreden maakt deel uit van de Noordroute, op 27 juni, waarbij de fietstocht voert langs de kerkjes van Zuiderwoude, Uitdam, Broek in Waterland en de R.K. Kerk van Monnickendam.

De formule is eenvoudig: U kunt starten bij een kerk naar keuze. Op elk heel uur, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur, begint in iedere kerk langs de route een concertje. Ieder concertje duurt 20 minuten.

U geniet van de muziek, kunt even heerlijk uitrusten en hebt dan weer voldoende energie en alle tijd om naar de volgende kerk te fietsen.
Beide routes zijn elk ongeveer 18 kilometer. De afstand tussen de kerken – tussen de drie en de vijf kilometer – maakt het heel goed mogelijk om van kerk tot kerk te fietsen.

Kijk voor meer informatie op: www.kerkencultuurwaterland.nl